Asiakaspalautteita

Pihakivetyksen teko, Tampere

arvio 5/5

"Homma hoitui hyvällä aikataululla, ja urakoitsija osasi hommansa. Pikku muutoksista saatiin sovittua urakan kuluessa joustavasti ja urakoitsija huolehti että jälki oli asiakkaan toiveiden mukainen."

Valokatteen asennus (vanhan purku ja uuden asennus) , Tampere

arvio 5/5

"Työ sujui nopeasti ja asiallisesti! Haki myös etukäteen maksetut tarvikkeet puolestani, koska itselläni ei ollut peräkärryä. Työn jälki oli riittävän siistiä ja jäljet siivottiin sekä purkamisen että asennuksen jälkeen. Antamiani ohjeita kuunneltiin ja noudatettiin. Asennuksen alkuvaiheessa muutamat ruuvit katteen reunassa olivat hieman liian pitkiä, mutta tästä sanottuani asia korjattiin ja lopputulos on hyvä. "

Terassiaita, Tampere

arvio 5/5

"Ollaan todella tyytyväisiä työn jälkeen! Aidasta tuli vielä parempi mitä oltiin ajateltu."

Rivitalon terassin valokatteen korjaus/uuden asennus ja puulattian saneeraus, Pirkkala

arvio 4/5

"Työ oli ahkeraa ja oikein hyvää sekä odotusten mukaista valokatteen osalta. Jälkikäteen jäin miettimään olisiko reunalistaa voinut myös asentaa lasikatteeseen. Terassin lattian hiomissuunnitelmat vaihtuivat urakoitsijan toiveesta vain öljyämiseksi, mutta tämä oli urakoitsijan mukaan viisas ratkaisu, jotta puun muoto säilyisi. Näin ollen lattiasta ei tullut täysin toiveiden mukaista, mutta siistimpi kyllä. Lisäksi lumiesteet asennettiin katolle, joihin olen tyytyväinen. "

Seinä- ja lapetikkaiden asennus, Hattula

arvio 5/5

"Hyvin toteutettu työ. Urakoitsija ammattitaitoisesti tiedusteli yksityiskohtaisemmin tikkaan materiaalista ja väristä, jota en itse tullut ajatelleeksi. Hyvä yhteydenpito ennen työn toteutusta ja kun työ oli valmis. Lähetti valokuvan tikkaista kun työ oli valmis."

Seinä- sekä lapetikkaiden-, kattotiilien-ja lumiesteen asennus, Hämeenkyrö

arvio 5/5

"Hyvää työtä. Odotellaan vielä mittatilausikkunaa autokatokseen asennettavaksi. (lasi siis tilattu ja remppa jatkuu sen saavuttua)."

Pientä asennustyötä: verhotankoja ja tv-teline seinälle, Kangasala

arvio 5/5

"Kaikki sujui oikein hyvin ja nopeasti. Hinta erittäin kohdallaan. "

Pihan kivetyksen laitto, Kangasala

arvio 4/5

"Ripeää ja hyvää työtä. Oli tosi hyvä ja kiva, että urakoitsija kävi paikan päällä tutustumassa kohteeseen ja keskustelemassa työstä ennen tarjouksen tekoa. Asiallinen tarjous. Työ sujui ripeästi. Meinaan käyttää samaa urakoitsijaa myös joissain tulevissa pihatöissä. (Keskustelimme samalla jo muista pihaan liittyvistä suunnitelmista ja ideoista) "

Terassin rakentaminen, Hämeenkyrö

arvio 5/5

"Rakennutimme komposiittiterassin ruuvipaaluilla ja asennutimme valmiiksi hankkimamme katoksen terassille. Työ alkoi ja kesti sovitun ajan ja työmaa siivottiin joka ilta. Viimeistelyt ja loppusiivous tehtiin huolellisesti. Voimme lämpimästi suositella!"


Puiset pihalaatat

arvio 5/5

"Hyvin ja laadukkaasti tehdyt laatat. Olen hyvin tyytyväinen toimituksesta."